top of page
Boksen in gorssel met uw eigen personal trainer voor het trainen van uw conditie, kracht, snelheid, zelfvertrouwen, balans en coordinatie
Afslanken doe je met uw eigen personal trainer in Gorssel
Altijd al willen starten met hardlopen maar een beetje begeleiding nodig. Laat uw personal trainer in Gorssel u helpen!
wilt u oud worden zonder de nadelige gevolgen? Laat personal training Gorssel u inspireren!
Waar en wanneer u wilt!

Personal training Gorssel gebruikt als uitvalbasis de oefenruimte van fysiotherapie praktijk van de Boer & de Jonge. Daarnaast is het mogelijk om elders op locatie te trainen. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan:

 

  1. Trainen in de buitenlucht

  2. Trainen bij u thuis

  3. Trainen op kantoor (werkplaats)

  4. Of elders op locatie 

Te druk om te trainen? Personal training Gorssel traint u wanneer het u uitkomt, desnoods om 6:00 uur 's morgens. 

Mogelijkheden

Personal training Gorssel heeft in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in het begeleiden van klanten met verschillende doelstellingen. Personal training Gorssel zal u altijd begeleiden op de manier die het beste bij u past.

 

Individueel, duo- of small group training, alles is mogelijk. Ook voor de zakelijke markt heeft Personal training Gorssel een ruim aanbod.  

 

Personal training GORSSEL is gespecialiseerd in de volgende doelstellingen. 

 

1. Afslanken/Afvallen

Als u wilt afvallen hoeft u zich echt niet meer te schamen. Uit de cijfers blijkt dat 57% van de nederlandse mannen overgewicht heeft. Bij vrouwen is dat percentage 42%.

PTGorssel is DE manier om voorgoed af te rekenen met overgewicht. Door uw trainingsprogramma en uw voedingsprogramma volledig op elkaar af te stemmen hebben wij al voortreffelijke resultaten bereikt. Benieuwd naar de resultaten? Ervaar het dan zelf en neem nu contact op. 

 

2. Sportspecifieke training

Bent u goed in uw sport maar heeft u toch een beetje extra begeleiding nodig om de stap naar professioneel te maken of heeft u zich ingeschreven voor een fysieke en sportieve uitdaging (Alpe d'huzes of iets dergelijks)? Personal training Gorssel helpt u graag en heeft de kennis en know how om uw prestatievermogen te optimaliseren. 

 

Wacht niet langer en vraag uw eerste proefles aan en ervaar wat Personal training Gorssel voor u kan betekenen. 

 

3. Kracht- en conditietraining

Door het training van uw kracht en uw conditie zult u zich snel veel fitter, gezonder energieker en zelfverzekerder voelen.

 

4. (kick)Bokstraining

Personal training Gorssel maakt veel gebruik van (kick)bokstraning in haar programma's. Niet om ooit een gooi te doen in een titelgevecht maar voor het trainen van kracht, conditie, reactievermogen, balans en snelheid. Deze vorm van trainen zorgt voor een super hoge verbranding, meer zelfvertrouwen en is daarnaast een leuke en dynamische afwisseling.

 

5. Functioneel trainen

Functioneel trainen betekent eigenlijk niks anders dan doelgericht en effeciënt trainen. Doorgaans zal hiervoor gebruik gemaakt worden van de zogenoemde keten oefeningen waarbij meerdere spiergroepen tegelijkertijd aan het werk zijn. Hierdoor kunt u snel en effectief de beste resultaten boeken en traint u uw lichaam op de manier hoe het lichaam ook in het dagelijks leven beweegt.

Hiervoor wordt ondermeer gebruik gemaakt van:

- Oefeningen met het eigen lichaamsgewicht

- Oefeningen voor balans en coördinatie

- Kettlebell oefeningen

- TRX suspension training

- Sandbags (zandzakken)

- Battleropes

enz. 

 

6. Fit ouder worden 

Tegenwoordig wil iedereen oud worden maar natuurlijk wilt u fysiek en lichamelijk zo lang mogelijk jong blijven. Iedereen kent en is bewust van de "negatieve" effecten van het ouder worden zoals: spierkracht afname, afname reactievermogen, afname lichaamsbalans, afname conditie (hart functie) enz. Wanneer u besluit deze effecten voor lief te nemen zult u minder lang (zelfstandig) van het leven genieten. Personal training Gorssel heeft de afgelopen jaren goede resultaten bereikt door middel van (lichte) kracht-, conditie-, reactie- en balanstraining.  

Prijs

Personal training Gorssel streeft ernaar personal training toegankelijk te maken voor iedereen. Het maakt niet uit of u een uur, een half uur, 3 x per week, eens per maand, een eenmalig consult of alleen maar digitaal begeleiding nodig heeft. Alles is mogelijk

 

Daarnaast is het mogelijk te kiezen voor een individuele training (1 op 1), duo training (1 op 2) of small group training (1 tot max 4) of door het afnemen van een pakket (extra voordelig). 

 

Benieuwd naar uw opties? Neem geheel vrijblijvend contact op!

 

bottom of page