Let's make a

difference

 

Wat is nu eigenlijk
Personal training

Personal training is de laatste jaren erg in opkomst en niet voor niets. Het is gebleken dat veel mensen baat hebben bij de extra begeleiding die ze ontvangen van een personal trainer. In de huidige maatschappij is het lastig om de juiste weg te vinden naar uw doelstelling. Samen met uw PERSONAL TRAINER maakt u duidelijke afspraken over de manier waarop er gewerkt gaat worden aan een gezonder en fitter bestaan en hierdoor zult u versteld staan waartoe uw lichaam allemaal in staat is.  

Tegenwoordig hebben we nog maar weinig tijd over om goed voor ons lichaam te zorgen. PTGorssel helpt u graag om zo snel en efficient mogelijk resultaten te boeken waardoor u zich al snel een stuk fitter zult voelen. Het maakt niet uit of u wilt afvallen, conditie wilt verbeteren, sterker wilt worden of uw huidige sportprestatie wilt verbeteren, PTGorssel staat altijd voor u klaar.    

Personal training Gorssel maakt voornamelijk gebruik van functionele training en begeleidt u daarnaast op het gebied van voeding, ontspanning en uiteraard training.

Door uw lichaam de aandacht te geven die het verdient zult u snel resultaten boeken. Welke resultaten is geheel afhankelijk van uw doelstelling en uw wensen. 

PTGorssel is er voor iedereen die wil werken aan een gezonder lichaam en geest en daarbij wat extra begeleiding kan en wil gebruiken.

Nieuwsbrief
Volg ons ook op
  • Wix Facebook page
  • LinkedIn Square

© 2013 by PTGorssel. All Rights Reserved.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now