top of page

Marcel Sangers

Vandaag weer bij je gesport bij personal training Gorssel en met een goed gevoel thuis gekeerd. Mijn voornaamste beweegreden om jou als personal trainer te kiezen was de vakkundige en spontane wijze waarop ik je had leren kennen en waardoor ik vertrouwen had om mijn doel bij jou te bereiken; wat kilo’s verliezen en me fitter voelen. Na een tijdje trainen en het opvolgen van jouw voedingsadviezen was er vlot resultaat en ben ik al 7 kilo kwijt. Met jou samenwerken is leuk en effectief; de juiste keuze dus.

 

Als succesvol duivensporter – met titels op zowel Nationaal als International vlak – ben ikzelf ook dagelijks bezig met het boeken van resultaten. Daarin is een goed evenwicht tussen training en voeding van enorm belang en naast kennis vergt het ook talent om de perfecte balans te vinden. Ik schijn dat talent te hebben in de duivensport; in jou herken ik ook dat fingerspitzengefuhl, om de vinger op de zere plek te leggen en adequaat te adviseren of in te grijpen.

 

Kortom Roelof, ik zou je aan een ieder die hulp zoekt om serieus met zijn eigen gezondheid en lichaam om te willen gaan kunnen aanbevelen. Goed werk!

 

Bedankt, Marcel Sangers

Victor Boldewijn

'Lange tijd heb ik geworsteld met mijn gewicht. Niet dat ik heel veel te zwaar was, maar ik was zeker niet tevreden en dat gevoel achtervolgde mij al heel lang. Ik heb altijd wel gesport en had er ook altijd wel plezier in, maar nooit leidde het tot het effect dat ik ook graag wilde bereiken, namelijk een flink gewichtsverlies. 

Eerst heb ik meegedaan met een programma waarbij ik leerde hoe ik mijn eetpatroon drastisch kon wijzigen zonder veel last te hebben van een hang naar ongezonde producten. Dit programma heeft mij heel erg geholpen om mijn eerste gewicht te verliezen.

Toen dit programma stopte was ik zeer gemotiveerd om meer te leren over effectief sporten en juist dat heb ik bij Roelof tot in detail geleerd. Met heel veel kennis, geduld, energie en vooral veel passie heeft Roelof mij op 'sleeptouw' genomen waarbij hij de verantwoordelijkheid niet uit handen nam. Hij heeft mij vooral erg veel geleerd over voeding en effectief sporten. Waar ik vooral veel baat bij heb gehad is dat Roelof als geen ander in staat bleek om mij te leren welke oefeningen ik kon doen die ook passen binnen de tijd die ik heb. Zo heb ik geleerd relatief korte programma's samen te stellen die ook nog eens uitdagend zijn.

Roelof straalt een en al passie uit voor wat hij doet en houdt ook met veel respect een spiegel voor als dat nodig is. Een echte vakman! Mede door zijn daadkrachtige begeleiding ben ik nu waar ik wil zijn en is de motivatie om te sporten enorm gegroeid. In die zin heeft hij bij mij de ogen geopend hoe leuk sporten kan zijn met ook nog eens het resultaat dat ik nu ruim 16 kilo kwijt ben. Ik kijk met zeer veel genoegen terug op zijn motiverende begeleiding en raad Roelof van harte aan bij iedereen die zin heeft er wat van te maken! 

 

Victor Boldewijn' 

bottom of page