top of page
Personal training Gorssel is opgericht door Roelof van de Belt

PTGorssel Personal Training

 

PTGorssel is opgericht door Roelof van de Belt om alle inwoners van Gorssel, Zutphen, Eefde, Epse, Harfsen, Almen, Deventer en omgeving te begeleiden naar een gezonder en fitter leven.  Het is dan ook de doelstelling van PTGorssel om "personal training" toegankelijk te maken voor iedereen. Het maakt Personal training Gorssel daarom ook niet uit of u 3 x per week, 1 x per maand of alleen maar digitaal/telefonisch begeleiding nodig heeft. 

 

Dit trachten wij te doen door u persoonlijk of groepsgewijs te trainen/begeleiden en door u voor te lichten over gezonde voeding en training via bv: website, nieuwsbrief, voorlichtingsavonden, lezingen, workshops en meer. 

 

Tegenwoordig is de kennis over gezonde voeding en effectieve trainingen onvoldoende. Door het verzorgen en aanbieden van trainingen en voorlichtingen hebben wij gemerkt mensen te kunnen inspireren om levensveranderenende wijzigingen aan te brengen in het dagelijkse leven waardoor de kwaliteit van het leven flink verbeterd. 

Dit inspireert ons om door te gaan en ons aanbod steeds verder uit te breiden. 

 

Wij staan open voor uw hulpvraag (van bedrijf tot individuele consument) en zien het als een uitdaging om voor uw specifieke opdracht een programma op maat te ontwerpen.   

 

  

 

 

bottom of page